ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ

Καθαρό Ποιοτικό Πόσιμο Νερό

Φίλτρο Νερού Βρύσης Torayvino MK2-EG

  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά


Συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση το φίλτρο καθαρισμού νερού Torayvino MK2 βελτιώνει την καθημερινή σας ζωή αφαιρώντας τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο διατηρώντας παράλληλα όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο νερό σας με ένα διπλό σύστημα φιλτραρίσματος.

Το φίλτρο Torayvino MK2 είναι ένα σύστημα πολλαπλού φιλτραρίσματος που αφαιρεί στερεά σωματίδια, ακαθαρσίες, δυσάρεστη γεύση και οσμές για καθαρό, ασφαλές και εύγευστο πόσιμο νερό. Αποτελείται από μία μεμβράνη ινών διήθησης υψηλής τεχνολογίας, η οποία περιέχει περισσότερους από 520 δις μικροπόρους για την αποτελεσματική αφαίρεση του 99,99% όλων των βακτηρίων, ιών, παθογόνων μοκροοργανισμών και ενεργό άνθρακα που αφαιρεί το δυσάρεστο χλώριο και τα παράγωγα του, μόλυβδο, χαλκό, δυσάρεστη γεύση και οσμές. Επίσης το φίλτρο διατηρεί τα ωφέλιμα μέταλλα στο πόσιμο νερό που είναι ζωτικά για την ανθρώπινη υγεία.

-Η λειτουργία Hi-flow που διαθέτει επιτρέπει μέγιστο ρυθμό ροής  2 λίτρα ανά λεπτό, δηλαδή ελάχιστα διαφορετικό από τον κανονικό ρυθμό ροής του μη φιλτραρισμένου νερού. Aπλά περιστρέφοντας το διακόπτη, μπορείτε να επιλέξετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε, αφιλτράριστο νερό ή και αφιλτράριστο νερό σε μορφή σπρέι (ντους)

-Η ειδοποίηση Pure Protect με χρωματικό κώδικα καθοδηγεί τους χρήστες για την έγκαιρη αλλαγή του φίλτρου: όταν η μεμβράνη γίνεται σκούρο γκρι ή καφέ χρώμα, είναι καιρός να αντικατασταθέι το φίλτρο.

-Ο προηγμένος QuickTwist μηχανισμός αλλαγής καθιστά την αλλαγή του φίλτρου γρήγορη, εύκολη και ασφαλή.

-Οι Quick Fit προσαρμογείς βρύσης καθιστούν έυκολη την εγκατάσταση  σε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο βρύσης

Αφαιρεί από το νερό:

Χλώριο 99%
Μόλυβδο 99%
Χαλκό 99%
Στερεά Σωματίδια 99%
Βακτήρια 99%
Παθογόνους Μικροοργανισμούς 99%
Διαστάσεις : (Μ x Π x Υ): 60 x 137 x 105 χιλ.

Βάρος:
230 g

Διάρκεια ζωής φίλτρου :
περίπου 6 μήνες